Improkvällar för barn och ungdomar i augusti!

Onsdag 26.8 kl. 17-19 för elever i åk 3-6
Torsdag 27.8 kl. 17-19 för elever i åk 7-9
Plats: uf-huset Thorstorp i Alberga, Gamla landsvägen 12, 02650 Esbo.
 
Kom med och improvisera tillsammans med likasinnade teatertyper under ledning av teaterlärarna Petra och Nina. Skrattgaranti! Det är okej att endast komma som publik om du inte själv vågar stå på scenen.

Ta med dig din humor, en dricksmugg och något smått att äta om du vill! Vi bjuder på dricka.

Fritt inträde!

Anmäl dig gärna till ebufteaterskola@gmail.com så att vi vet hur många vi blir.


Teaterskolan i Esbo läsåret 2020 - 2021

Kom med och ha det roligt i EBUFs teatergrupper!

Vill du prova på hur det är att spela teater? Teatergrupperna är avsedda för alla teaterintresserade. Vi kommer att lära oss teaterkonstens grunder med hjälp av lek och olika dramaövningar. Vi lär oss återberätta samt agera på scenen. Vi kommer att röra på oss och låta fantasin flöda. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Vi har grupper för lågstadie och högstadieelever. 

EBUF erbjuder grundläggande konstundervisning i teaterkonst på svenska enligt den allmänna läroplanen.

Ledare: Petra Norrgård, Nina Tikkanen och Sebastian Selenius.
Frågor och kontakt: Esbobygdens ungdomsförbund rf – Martina Gardberg, 050 406 4244, martina.gardberg@ebuf.org

Måndag:

Karamalmens skola åk 1–2 kl. 14.00-15.00, Petra Norrgård, 60min.

Tisdag:

Kungsgårdsskolan åk 1–2 kl. 13.50-14.50, Sebastian Selenius, 60min.

Kungsgårdsskolan åk 3–4 kl. 15.15-16.45, Sebastian Selenius, 90min.

Onsdag:

Smedsby skola åk 1–3 kl. 13.15-14.15, Nina Tikkanen, 60min.

Bemböle skola ål 1–2 kl. 13.10-14.10, Petra Norrgård, 60min.

Bemböle skola åk 3–4 kl. 14.15-15.45, Petra Norrgård, 90min.

Thorstorp åk 5–6 kl. 16.30-18.00, Petra Norrgård, 90min.

Torsdag:

Lagstads skola åk 1–2 kl. 13.15-14.15, Petra Norrgård, 60min.

Boställsskolan åk 1–2 kl. 13.15-14.15, Nina Tikkanen, 60min.

Thorstorp åk 3–4 kl. 16.30-18.00, Petra Norrgård, 90min.

Thorstorp åk 7–9 (undantag tidigare elever i åk 6) kl. 18.00-19.30, Petra Norrgård, 90min.