EBUF:s sportlovsläger 2019

EBUF ordnar sportlovsläger i år igen i Thorstop, Alberga!

När: måndag 18.2 - fredag 22.2.2019
Lägertid: må-fre kl. 08.30-16.30. 
Plats: Alberga simhall och uf-huset Thorstorp, Gamla Landsvägen 12., 02650 Esbo.
Frågor: Martina 050 406 4244, martina.gardberg@ebuf.org. 
Pris: 100 €, inkluderar aktiviteter, lunch, mellanmål och försäkring under lägertiden. 

Sportlovslägret är för dej i lågstadiet som vill ha ett roligt och aktivt sportlov! Det blir fem dagar fulla med superroliga aktiviteter i Alberga simhall samt ute och inomhus.

Vi börjar dagen i Alberga simhall och har simundervisning med Folkhälsans simlärare. Under veckan har vi totalt 8 timmar simning. Efter att ha ätit lunch i simhallens café går vi över till Thorstorp och har olika aktiviteter och program med EBUF:s lägerledare. Under veckan blir det bland annat skrinning i Alberga idrottspark, besök i Angry Birds parken, pyssel och andra roliga aktiviteter. 

Anmälan görs elektroniskt via hemsidan, EBUF skickar en bekräftelse inom två arbetsdagar. OBS! Ifall du vill anmäla två barn eller fler till sportlovslägret så måste man göra skilda anmälningar för att båda barnens anmälan ska beaktas. Vänligen observera att anmälan är bindande, lägret kan avbokas utan kostnad ända till 14 dagar före lägrets början. Vid senare avbokning som ändå sker före lägrets början fakturerar vi 50 % av lägrets avgift. 

Arrangörer: Esbobygdens ungdomsförbund r.f. och Folkhälsan i Alberga r.f. i samarbete med Hembygdens vänner i Alberga r.f.