Danskurs för vuxna 12-13.10.2019

Kom med på vår danskurs för vuxna ett veckoslut i oktober!

Som lärare har vi underbara Anne Pihlström, som bland annat jobbat som koreograf för Finns sommarteater i flera år. Kursen består av uppvärmning, lite muskelträning, enkla teknikövningar och dans till olika sorters musik, allt från funk och soul till pop och musikal. Nivån formas enligt gruppen.

Kursen ordnas i samarbete med SFV.

Tid: lördag 12.10 kl.15-17 och söndag 13.10 kl.10-12
Plats: Stockhuset, Mattliden 4 (mittemot Mattlidens skolcentrum)
Kursavgift: 30 euro
Anmäl dig här: https://forms.gle/Qu13tXfPJSwmiBaD9

OBS! Bindande anmälan senast 25.9. Avbokningar tas emot fram till 25.9 och efter det faktureras kursen även om man inte deltar. 

Minimiantal deltagare är 7 personer. Om deltagarantalet blir under 7, blir kursen inte av.


Crashcourse i musikal - en helgkurs med Josefin Silèn i Vindängen 27-28.4.2019

Under veckoslutet lär du dej om vad musikal är, var du kan studera till musikalartist, dans med musikalkoreografi och sånginterpretation i masterclass format.

Workshoppen är för 15 åringar och äldre som är intresserade av musikal. De första 15 anmälda ryms med. Anmälningar på blanketten nedan. Anmäl dej senast 23.4.

Tidpunkt: lördag 27.4 11-17 och söndag 28.4 11-16 i musiksalen i Vindängen, Hagalund. 

Pris: Helgkursen är gratis för deltagarna. 

Om Josefin: Josefin studerar musikal sista året vid Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet. Hennes musikalresa började bl.a med Finns sommarteater och TaDaM. Sedan dess har hon bl.a jobbat som musikalartist på Åbo Svenska Teater och senast i Skandinavienpremiären av On the Town i Sverige. På hösten spelar hon rollen som Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri.

Kursen ordnas i samarbete med Svenska Folkskolans Vänner.

Tidigare år